Recensies

Graag ontvangen wij feedback van onze leerlingen. Laat hier een recensie achter over Fonza.nl!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fonza.nl
Average rating:  
 36 reviews
by Sanhy on Fonza.nl
Geslaagd

Ik stapte over na deze rijschool. Het was een goede beslissing. Het is een super rijschool geeft je zelfvertrouwen en legt alles zo duidelijk uit. Weet je nog steeds niet dan doet hij nog 20x !! Top rijschool!

by Kimberly on Fonza.nl
5* meer dan waard

Heb zelf lichte faalangst en ben ontzettend kritisch op mezelf. Maar Brian wist daar goed mee om te gaan en me gerust te stellen. Nu durf ik zelfs toe te geven dat ik echt wel een goede chauffeur ben.

by Max on Fonza.nl
Geslaagd!

Fonza is een zeer goede rijschool.
Ik heb zelf les gehad van Randjiet, hij is een hele goede instructeur. Hij geeft feedback als je een fout maakt en zorgt eevoor dat je van je fouten leerd. Randjiet bedankt voor alle lessen.
Met vriendelijke groet,
Max de Waard

by Lotte on Fonza.nl
Geslaagd!

Ik zelf heb wat langer moeten doen om mijn rijbewijs te halen. Soms was het daarom ook wat frustrerend dat dingen niet goed lukte. Uiteindelijk met veel hulp en begeleiding en de juiste tools heb ik wel alles in 1x gehaald! Ik heb mijn lessen bij Brian gehad. Als hij niet kon heb ik leuke lessen gehad van zijn collega’s.

by Dennis on Fonza.nl
goede rijschool

Zeer goede rijschool. Ik heb zelf les gehad van Brian en Randjiet, beide goede instructeurs. Brian was altijd erg rustig en geduldig en Randjiet bleef me telkens weer wijzen op mijn fouten. Met hulp van beide instructeurs geslaagd. top!

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Bel snel voor een afspraak

06 44 222 717

Of neem contact met ons op via onze socials