Recensies

Graag ontvangen wij feedback van onze leerlingen. Laat hier een recensie achter over Fonza.nl!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fonza.nl
Average rating:  
 41 reviews
by Sam-Bonne ter Beek on Fonza.nl
Zeer tevreden

In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Fonza. Ik heb les gehad van Brian en ben super tevreden. De lessen waren erg leerzaam en daarnaast ook gezellig. Brian bleef altijd rustig en geduldig, heel fijn.

by Ivo Hulscher on Fonza.nl
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, ik heb wekelijks les gehad bij Randjiet. Hij gaf me altijd goede aanwijzingen en tips. Ik kreeg altijd ruim van tevoren te horen wanneer ik les had, dit was heel fijn. Ik heb heel veel geleerd van de lessen en ben daardoor in 1x geslaagd.

by Jeske on Fonza.nl
Geslaagd

Na meerdere keren te zijn gezakt, ben ik overgestapt van rijschool naar Fonza. Nu ben ik eindelijk geslaagd!! Hele goede rijschool, echt een aanrader. Ik heb rijles gehad van Randjiet en hij zegt precies wat je goed en fout doet. Hij is echt een super goede instructeur en bij hem leer ik iets. Ook fijn dat hij altijd vertrouwen in je heeft.

Bedankt Randjiet, dankzij jou ben ik geslaagd!

by Esmée Hiemstra on Fonza.nl
Rijles

Ik wou graag mijn rijbewijs halen en mijn vader leste al bij fonza dus ik dacht ik neem een proefles bij randjiet. En dat was echt een goede keuze. Want door randjiet heb ik mijn rijbewijs gehaald.
Randjiet heel erg bedankt voor de fijne tijd samen, de leuke gespreken en het vertrouwen in mij.
Door jou ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Ik raad fonza heel erg aan!

by Annabel on Fonza.nl
Geslaagd!

Ik heb een erg goede ervaring gehad met Fonza.

Persoonlijk heb ik rijles gehad van Randjiet, wat voor mij de best mogelijke rij instructeur is geweest. Hij is direct, geeft feedback wanneer nodig (zowel negatief als positief) en zorgt ervoor dat je leert van je fouten. Dat is bij autorijden het allerbelangrijkste.Bedankt voor de lessen! Een aanrader.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Bel snel voor een afspraak

06 44 222 717

Of neem contact met ons op via onze socials