Recensies

Graag ontvangen wij feedback van onze leerlingen. Laat hier een recensie achter over Fonza.nl!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fonza.nl
Average rating:  
 53 reviews
 by Alina de Hond

Ik heb het afgelopen halfjaar veel geleerd van en gelachen met Randjiet in de auto. Er is een goede persoonlijke aandacht en je krijgt duidelijke feedback over dingen die goed gaan en dingen die minder goed gaan. Het constant bezig zijn met structuur en werkwijze heeft mij geholpen mijn examen in 1 keer te halen. Fonza is zeker een aanrader, dankuwel Randjiet!

 by Sam Dictus

Na twee keer gezakt te zijn besloten om van rijschool te switchen. Bij Fonza terecht gekomen en hier ontzettend goed geholpen. Persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en hoge mate van flexibiliteit met inplannen. Randjiet (en Brian), bedankt voor alles en succes verder!

 by Sanne

Fijne ervaring! Er wordt goed met je meegedacht en uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald! Echt een aanrader!

 by Judith Kok

Na eerst bij een andere rijschool les te hebben gehad, overgestapt naar Fonza. Heel erg blij met deze keuze. Veel meer geleerd in een kortere tijd en er wordt goed gekeken per leerling wat je nog nodig hebt. Zeker een aanrader! Uiteindelijk in 1 keer geslaagd.

 by Chimene

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Randjiet en dat binnen een half jaar. ik heb dit half jaar veel geleerd en heb echt vooruitgangen gezien, maar er was ook altijd ruimte voor een praatje of voor een grapje. ik ben Fonza heel erg dankbaar voor het behalen van mijn rijbewijs en zou ze zeker ook aanraden! je weet echt waar je aan toe bent!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Bel snel voor een afspraak

06 44 222 717

Of neem contact met ons op via onze socials