Recensies

Graag ontvangen wij feedback van onze leerlingen. Laat hier een recensie achter over Fonza.nl!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fonza.nl
Average rating:  
 43 reviews
 by Renato
Zeer tevreden

Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor rijschool Fonza. Ik ben niet de makkelijkste leerling, maar tijdens de lessen hebben we voldoende en extra aandacht besteed aan mijn zwakke kanten en wat ik nodig had om af te rijden. Je zal altijd met alle eerlijkheid behandeld en geïnformeerd worden over je voortgang en ik had echt het gevoel dat hij wist wat het beste voor me was. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd. Hier krijg je de juiste begeleiding die je nodig hebt en ook met een relaxte omgang. Zoek niet langer zou ik zeggen🤷‍♂️

 by Indy
Super tevreden

Het afgelopen half jaar gelest bij Fonza en mijn rijbewijs gehaald. Ik vond de lessen enorm leerzaam, maar er was op zijn tijd ook tijd voor grapjes. Dit zorgde voor een relaxte sfeer in de auto. Dit vond ik fijn, aangezien ik een beetje last heb van faalangst. Er wordt echt aandacht besteedt aan hoe jij als persoon het beste leert. Ik raad Fonza echt aan!

 by Sam-Bonne ter Beek
Zeer tevreden

In één keer mijn rijbewijs gehaald bij Fonza. Ik heb les gehad van Brian en ben super tevreden. De lessen waren erg leerzaam en daarnaast ook gezellig. Brian bleef altijd rustig en geduldig, heel fijn.

 by Ivo Hulscher
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, ik heb wekelijks les gehad bij Randjiet. Hij gaf me altijd goede aanwijzingen en tips. Ik kreeg altijd ruim van tevoren te horen wanneer ik les had, dit was heel fijn. Ik heb heel veel geleerd van de lessen en ben daardoor in 1x geslaagd.

 by Jeske
Geslaagd

Na meerdere keren te zijn gezakt, ben ik overgestapt van rijschool naar Fonza. Nu ben ik eindelijk geslaagd!! Hele goede rijschool, echt een aanrader. Ik heb rijles gehad van Randjiet en hij zegt precies wat je goed en fout doet. Hij is echt een super goede instructeur en bij hem leer ik iets. Ook fijn dat hij altijd vertrouwen in je heeft.

Bedankt Randjiet, dankzij jou ben ik geslaagd!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Bel snel voor een afspraak

06 44 222 717

Of neem contact met ons op via onze socials