Recensies

Graag ontvangen wij feedback van onze leerlingen. Laat hier een recensie achter over Fonza.nl!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fonza.nl
Average rating:  
 56 reviews
 by Ishana

Dankzij Randjiet zijn duidelijke en leerzame lessen, ben ik in 1 keer geslaagd! Ik heb veel gelachen en heb goede feedback ontvangen. Ik ben fonza heel erg dankbaar en ik raad het ook zeker aan!

 by Sven van Dun

Hele goede rijschool, in 1 keer geslaagd door fijne lessen met randjiet. Goede communicatie, en altijd een ontspanne rit door de goede feedback. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

 by Anastacia Bolwerk

Door mijn zusje ben ik bij Fonza terecht gekomen. Ik heb heel veel geleerd de afgelopen tijd en dat heeft mij geholpen mijn rijbewijs in 1 keer te behalen. Daar ben ik Randjiet erg dankbaar voor zijn feedback was altijd erg duidelijk zowel over de punten die goed gingen, maar ook de punten waar nog zeker aan gewerkt moest worden. Ik vond dat persoonlijk erg prettig, omdat je zo altijd weet waar je aan toe bent. Natuurlijk was er af en toe ook tijd voor een grapje en heb ook erg gelachen in de auto met Randjiet. Ik raad Fonza daarom ook zeker aan!
Nogmaals super bedankt voor alle leervolle en gezellige lesuren!

 by Alina de Hond

Ik heb het afgelopen halfjaar veel geleerd van en gelachen met Randjiet in de auto. Er is een goede persoonlijke aandacht en je krijgt duidelijke feedback over dingen die goed gaan en dingen die minder goed gaan. Het constant bezig zijn met structuur en werkwijze heeft mij geholpen mijn examen in 1 keer te halen. Fonza is zeker een aanrader, dankuwel Randjiet!

 by Sam Dictus

Na twee keer gezakt te zijn besloten om van rijschool te switchen. Bij Fonza terecht gekomen en hier ontzettend goed geholpen. Persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en hoge mate van flexibiliteit met inplannen. Randjiet (en Brian), bedankt voor alles en succes verder!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Bel snel voor een afspraak

06 44 222 717

Of neem contact met ons op via onze socials